Ultrabet Güvenilir mi?

Ultrabet ile çalışmaya karar vermeden önce, güvenilir bir site olup olmadığını araştırmalısınız. Sizler adına araştırma yapılmış ve bu sitenin olması gereken özellikler ile hareket ettiği ortaya çıkarılmıştır. Kişisel güvenlik, finansal güvenlik, yasal güvenlik gibi her türlü özelliğin bulunduğu görülebilmektedir. Şunu belirtebiliriz, bu sitede bir problem yaşadığınızı görür iseniz, başvuru yapabileceğiniz resmi kurumlar, yaptırım yetkisi bulunan resmi kurumlar dahi bulunmaktadır.

Ultrabet Yasal Özellikleri

Güvenli yabancı iddaa sitesi anlayışında, her zaman yasal özellikler ön plana çıkmaktadır. Ultrabet sitesi de bu kapsamda incelendiğinde, var olan yasal özellikler ile karşılaşacaksınız. Yasal bir yetki belgesi bulunmaktadır. Bu yasal yetki belgesinin BrainBros B.V. şirketi tarafından, resmi anlamda kurulmuş Hollanda Antilleri Sanayi Bakanlığı’ndan ticaret sicil kaydını elde etmiş şirket tarafından alındığını göreceksiniz. Hollanda Antilleri denetleme kurulundan alınmış olmak ile birlikte, bahse konu yasal yetki belgesinin seri numarasının, 16 68 olduğu görülmektedir. Şirketin resmi tebligat adresine bakıldığında ise, SchoutBijNachtDoormanweg 40 Curacao şeklindeki açık bir adres ile karşılaşılmaktadır. Hollanda Antilleri üzerinde kayıtlı olduğu görülmektedir. Yetki belgesi, bahis ve oyun hizmetleri için şirket aracılığı ile siteye verilmiş durumda bulunmaktadır.

Ultrabet Gizlilik Politikası

Kişisel bilgi, belge güvenliğinin sağlandığı da görülebilmektedir. Bu konuda gizlilik politikası şeklinde bir bölüm hazırlanmıştır. Bu bölüm içerisinde bilgi ve belge güvenliğinin sağlanması konusunda, bütün yasal sorumluluğun sitede ya da şirkette olduğu belirtilmiştir. Kişisel verilerin korunması kanunu hükümleri uygulanmaktadır. Bu kapsamda tüzel ve gerçek kişiliklere, internet ortamına, kullanıcı bilgilerinin ve gönderilmiş ise belgelerinin aktarılması, gönderilmesi, paylaşılması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Ultrabet Güvenlik Programları

Elbette güvenilir site anlayışında, bakılması ve ortaya çıkarılması gereken konulardan bir tanesi de güvenlik programlarıdır. Sitede, bir internet sitesinde, güvenli bir sitede olması gereken tüm programlar kullanımdadır. Bu programların arasında klasik seçenekler olan ip tanımlama, güvenlik kalkanı ve zaman aşımı, SMS onay kodu, hesap doğrulama gibi seçenekler bulunmaktadır. Bunun haricinde Comodo SSL, 3Dd Secure ve PCI gibi programlarında kullanımda olduğu görülebilmektedir.

Ultrabet Paramı Ödeyecek mi?

Sizler açısından güven anlayışı, yukarıda bahsedilen özelliklerin dışında, birde kazanılan paraların geri almak konusu olabilir. Elbette haklısınız. Bu site sizlere paranızı ödeyecek. Paraların ödenmesi konusunda, 7/24 anlayışı geçerlidir. Ödeme işlemleri ortalama 5 dakika ile 30 dakika aralığında tamamlanmaktadır. Papara ve banka havalesi, cmt cüzdan ve bitcoin gibi seçenekler ile ödeme yapılmaktadır. En az 100 TL, tek seferde en fazla 10.000 TL, günlük en fazla 10.000 TL, haftalık en fazla 70.000, aylık en fazla 300.000 TL ödemeler sorunsuz yapıldığı görülecektir.